Agrotonomy er glade for å kunngjøre åpningen av en ny Tower Farm i Ekvatorial-Guinea i nær fremtid.

Dette prosjektet skal bygges i utkanten av Malabo, hovedstaden.

Ekvatorial-Guinea er delt inn i to (2) deler. Ekvatorial-Guinea er delt i to deler: fastlandet og øya Bioko, som ligger utenfor kysten av Kamerun.

Malabo er bygget på øya Bioko, som er 236 kilometer (147 miles) fra Ekvatorial-Guineas fastland på det afrikanske kontinentet.

Fra monteringsovervåking av Tower Farm til kontinuerlig prosjektrådgivning, vil Agrotonomy være aktivt involvert i utviklingen av dette prosjektet.

Vi tilbyr to gratis dager med Tower Farm-installasjonstilsyn og personellopplæring på stedet når du kjøper en Tower Farm fra oss. Når vi besøker stedet, kommer vi alltid som et team på to. Kunden er kun ansvarlig for flyreise, overnatting, mat og lokal transport.

Denne neste Tower Farm vil bli bygget på vegne av en ikke-statlig organisasjon (NGO), som er grunnen til at Agrotonomys ansatte vil gå utover ved å tilby gratis rådgivningstjenester på løpende basis.

Denne Tower Farm vil være i Vest-Afrika, nær ekvator, rett overfor våre andre Tower Farms-kunder i Kenya, i Øst-Afrika (Malabo er nesten på samme breddegrad som Nairobi).

Denne foreslåtte Tower Farm i Ekvatorial-Guinea vil være kontinentets desidert største.

Tower Farm pakkes nå klar til frakt. Vi vil holde deg oppdatert etter hvert som dette vertikale gårdsprosjektet i Vest-Afrika skrider frem!

Hele agrotonomys stab er i ekstase over å være en del av denne bestrebelsen.

I Europa, Asia, Afrika, Australia, Polynesia og Midtøsten etablerte Agrotonomy de første aeroponiske vertikale Tower Farms.