Rosenkål ser ut som mini kålhoder siden de er medlemmer av den samme korsblomstrede grønnsaksfamilien (dvs. blomkål, brokkoli osv.). Hvis du vil øke størrelsen på rosenkålene dine, kan du knippe dem av (kutte av plantens hode) da vil planten tildeler all sin energi til rosenkålen, og dermed øker størrelsen, til potensielt å nå en golfballstørrelse.
På grunn av sin størrelse og vekt, må rosenkål plantes på de to laveste delene av tårnet (helst bare på det laveste). Som for andre langsomt voksende store planter i bunnen av tårnet, er vedlikehold av røttene en nødvendighet. I løpet av de to til tre månedene det tar å dyrke rosenkål, vil de produsere en enorm mengde røtter som vil vokse rett inn i reservoaret og skape en dypvannskultur -situasjon.

Rosenkål og blomkål er fra den samme korsblomstrede grønnsaksfamilien som også inkluderer kål, brokkoli, Pak choi, med mer.

Vi anbefaler deg å dyrke rosenkål i det aeroponiske tårnet kun for opplevelses skyld. Faktisk gir rosenkål dyrket i et aeroponisk tårn et mye lavere avlingsutbytte enn når det dyrkes i jorda, mens de monopoliserer ganske mye plass på tårnet og tar opp mange næringsstoffer.