Som blomkål, bortsett fra å være tunge planter for å vokse vertikalt, produserer hodekål massive ytre blader som blokkerer de øvre og nedre planteseksjonene der planten er plassert.

Vi anbefaler å plante på den andre delen av tårnet fra bunnen i stedet for å bruke den laveste delen.

Avhengig av sorten bruker hodekål faktisk to til tre måneder på å vokse og produsere et enormt volum røtter.

Når du planter på den laveste delen av tårnet, vokser røttene rett inn i reservoaret og skaper en dypvannskultur-situasjon som må unngås:

Denne varianten av hodekål er kjent som Farao Cabbage og vokser ekstremt godt på Tower Garden®.

Hodekål som vokser på den laveste planteseksjonen med røttene nedsenket i den fortynnede næringsløsningen, gir planter som ser bra ut, men de er mye mindre smakfulle og mindre møre enn deres motparter som vokser på de øvre seksjonene. Et aeroponisk tårn er faktisk ikke en dypvannskultur, siden løsningen på vann + næringsstoffer ikke blir oksygen i reservoaret, slik det er tilfelle med et dypvannskultur-system. Det er derfor det er viktig å ikke forhindre at røttene blir nedsenket i næringsløsningen.
På grunn av deres store størrelse må du ikke plante mer enn to planter per seksjon og plassere plantene dine i motsatte plantehulrom (dvs. enten øst-vest eller nord-sør).

Selv om hodekål generelt er en sesongavling som trives i kulden, er det ganske mange sorter som vil trives midt på sommeren når de vokser aeroponisk i et tårn.

Denne varianten av hodekål er kjent som Farao Cabbage og vokser ekstremt godt på Tower Garden®.

Basert på vår erfaring er hodekålene vi dyrker på aeroponisk tårn ekstremt søte og bemerkelsesverdig smakfulle.

Men med tanke på hvor lang tid det tar å dyrke hodekål og hvor mye plass de tar, anbefaler vi at du ikke dyrker en slik avling i tårnet ditt.

Fra et hagearbeidsperspektiv er det utvilsomt en givende opplevelse å dyrke hodekål loddrett i et aeroponiks tårn!

Et bredt spekter av hodekål dyrket på våre aeroponiske Tower Garden®-systemer. Tatt i betraktning at hodekål tar noen måneder (noen ganger lenger) på å bli moden, anbefaler vi deg å ta dem ut av tårnene etter en måned og kutte røttene så korte som 12,7 cm (5 inches) før du planter dem inn i igjen tårnene.

Det vil tillate røttene å vokse igjen uten å produsere et overveldende volum inne i tårnet som vil gi større og søtere avlinger. Selv om kål generelt er en sesongavling, er det ganske mange varianter som vil trives midt på sommervarmen når de vokser aeroponisk i et tårn.

Vi anbefaler å plante på den andre seksjonen av tårnet fra bunnen i stedet for å bruke den laveste delen, og så høyt som til fjerde seksjon.

Brassica-grønnsaker aka korsblomstrede grønnsaker vokser utrolig i en Tower Garden. Alle messinggrønnsaker vokser rikelig i en aeroponic Tower Garden, inkludert kål, brokkoli, kålrabi, grønnkål, sennepsgrønt, vannkress, collard greener, bok choy, romanesco, blomkål, rosenkål og mer! Lær hvordan du kan dyrke hydroponiske korsblomstrede grønnsaker i dag!

Video: Kål og koriander salat oppskrift | Tower Garden® oppskrifter

Lær hvordan du lager en deilig kål og koriander salat, nyhøstet fra vår aeroponiske Tower Farm. Denne salaten inkluderer koriander, rødløk, tomater og kål. Dressingen som brukes i denne salaten er laget av sitron, olivenolje, hvitløk, spisskummen, salt, pepper og en smule agavesirup.