Spinat vokser eksepsjonelt godt i aeroponiske tårn og gir en virkelig overlegen avling som gir vann i munnen. Når du forbereder plantene, er det viktig å gjøre det i et mørkt rom (maks 20 ° C / 70 ° F) for å maksimere suksessforholdet til plantene dine (spinatplanter kan være veldig pirkete når de blir utsatt for lys eller for mye varme i løpet av den første uken.)

Vi anbefaler å plante fire til seks frø per rockwoll beholder. Det tar vanligvis et par uker for frøene å spire og spirene er generelt klare for å bli plantet om i ditt aeroponiske tårn etter 3 uker.

Spinat kan høstes ved å trekke hele planten ut av tårnet sammen med rotsystemet. Imidlertid kan spinat kuttes fersk og høstes gradvis i løpet av 45 til 60 dager: bare velg de ytre større bladene (vi foretrekker å bruke en ren saks/kniv i stedet for å knekke bladene for hånd).

Å kutte bladene av ved hjelp av et skarpt verktøy vil begrenser mengden patogener som kan påvirke plantene dine i plukkingsprosessen. Når du kutter de større ytre bladene, vil nye spinatblader fortsette å vokse i midten av planten, noe som gir ekstremt sjenerøse avlinger. På grunn av den prikete prosessen med å forberede spinatplanter, foretrekker vi å ferskkutte spinatplantene våre for å maksimere utbyttet av hver plante og bare velge det vi trenger.

Høsting av spinatblader regelmessig vil forlenge plantens levetid. Så snart du ser tegn på at planten gir før, er tiden kommet for å trekke hele planten ut av tårnet og erstatte den med en ny frøplante. Spinat er sannsynligvis vår favoritt bladgrønnsak og vi anbefaler på det sterkeste at du dyrker all slags spinat: de fleste av alle spinatsorter vil trives når de dyrkes i en Tower Garden®. Vår erfaring tilsier at spinatplanter dyrket i tårnet gir et bedre avlingsutbytte enn når de dyrkes i jorden. Videre er aeroponisk spinat langt bedre enn dens motstykke dyrket gjennom konvensjonelle hagearbeidsmetoder.

På grunn av de økte ernæringsverdiene så vel som det uovertrufne avlingsutbyttet, er spinat en overskudds avling for kommersielle Tower Farms som bruker Tower Garden®-teknologi.