vamp agurk planter, som deres fetter agurk, tilhører gresskarfamilien.

De produserer inntrengende ranker. Når du dyrker Luffa i Tower Garden®, er det nødvendig med en utvendig struktur for å dyrke plantene. Vinrankene kan bli så lange som 6 m (20 fot) og produsere store frukter. Svingene til en luffa-svamp er veldig effektive, men de trenger “noe” å ta tak i … På grunn av størrelsen på vinrankene, fraråder vi å bruke et støttebur siden et slikt alternativ ikke vil være tilstrekkelig for å støtte veksten til plantene.

Som med alle andre krypende avlinger, er vi imot å bruke bunnplantingsportene og la planten vokse på bakken. Faktisk er en av de største fordelene med Tower Garden®-teknologien reduksjon av skadedyr og insekter i forhold til konvensjonell dyrking i jorden. Ved å la planter vokse på jorden blir de utsatt for alle slags insekter, skadedyr og patogener, som ikke eksisterer når avlinger dyrkes opp fra bakken.

Vi sier ikke at dyrking av avlinger opp fra bakken utrydder skadedyrsproblemer, insekter, sopp osv. Imidlertid reduserer vertikal dyrkning risikoen for problemer.

Vi anbefaler å plante bare ett frø per rockwoll / kokostorv. Vi fraråder også å plante agurker samtidig (På samme tårn). Agurker vil alltid være klare tidligere og når slutten av livssyklusen mens luffaen fremdeles trives og vokser.

Agurkplanter har en tendens til å gro store røtter, som kan stekke seg gjennom flere planteseksjoner, kan agurkerøttene aldri fjernes helt når de blir kvitt planten. Som et resultat, etter tømming av agurker, hvis tårnet ikke blir rengjort ordentlig, begynner de resterende røttene å råtne (noe som skaper patogener som kan forurense de andre plantene som vokser på tårnet, bortsett fra risikoen for vann-pH og problemer med elektriskledeevne som råtne røtter kan skape ). Dette er grunnen til at vi ikke anbefaler å dyrke luffa og agurker på samme tårn, samtidig.

Luffa planter gir sjenerøst med frukt som brukes som en vegetabilsk svamp. Når luffafrukten er liten (20 cm / 8 tommer) er den også spiselig.

I forhold til å dyrke andre agurker, enten det er snakk om squash, kalebasser, sommersquash eller agurker, har ikke luffaplanter sopp eller sykdommer som mosaikkvirus. Luffa-svamper klarer seg ekstremt bra når de dyrkes med Tower Garden®-teknologi.

Når Luffafrukten er liten (20 cm / 8 tommer), er den spiselig.
Svamp agurk er markdekkende planter og kan vokse vinranker på opptil 5 meter (16 fot), noe som er tilfellet med svamp agurk planten vist på dette bildet, som vokser /kryper fra den lengste Tower Garden® i bakgrunnen. Vi bruker en topp metallkonstruksjon for å la rankene vokse utover fra tårnet.
Cucurbitaceae, også kalt cucurbits, er en plantefamilie som omfatter over 950 arter, hvorav de mest brukte er: squash, gresskar, sommersquash, kalebasser, meloner, agurker og Svamp agurk (Luffa)! Alle vokser utrolig bra i Tower Garden®.