Ron Finley (the ‘gardening gangsta) sa en gang: “Barn som dyrker grønnkål, spiser grønnkål!” …

Vi liker dette sitatet: Det kunne ikke vært mer sant når det gjelder å involvere barna på kjøkkenet for å hjelpe foreldrene sine med å dyrke grønkål i en Tower Garden®!

Grønnkål er ikke bare en leder i verdenen av bladgrønnsaker når det gjelder helsemessige fordeler, det er en av de mest givende og produktive avlingene å dyrke i en Tower Garden®

Sett 3 til 4 frø per rockwoll – Det vil ta et par uker å spire og omtrent et par ekstra uker før den er klar til å bli flyttet til tårnet. Det tar vanligvis omtrent 3 uker til 1 måned etter plantingen av frøplanten i tårnet før du kan høste de første bladene.
Grønnkål er en av de mest motstandsdyktige avlingene når det gjelder skadedyr og sykdommer. Grønnkål kan fremdeles bli angrepet av bladlus, kållopper, jordlopper og dunete mugg, men den har en mye sterkere naturlig forsvarsmekanisme enn de fleste andre bladgrønnsaker.

Selv om grønnkål foretrekker å vokse i kjøligere klima, har vi klart å dyrke grønnkål utendørs i temperaturer på opp til 38 ° C.

Grønnkål dyrket i varme temperaturer har imidlertid en tendens til å bli bitter, dersom du bor i et varmt klima, fraråder vi å dyrke grønnkål i de varme sommermånedene …

Når du høster grønnkål, kan du enten trekke hele planten ut av tårnet med dets rotsystem, eller alternativt anbefaler vi å plukke de større bunnbladene (alltid sørge for at det er igjen 3 til 4 blader i midten for å sikre gjenvekst av planten) slik at du kan høste fra samme plante i minst et par måneder (avhengig av sorter).

Vår erfaring tilsier at alle kålsorter vil være en vellykket avling å dyrke ved hjelp av Tower Garden®-teknologi. Vi anbefaler på det sterkeste å dyrke grønnkål med Tower Garden®! Grønnkål ja!

Selv om prydkål kan dyrkes med suksess på Tower Garden® (se bildet nedenfor), anbefaler vi å prioritere dyrking av spiselig grønnkål: dyrking av mat hjemme er den eneste måten å være en del av å revolusjonere matsikkerhetsverdenen og omdefinere matforsyningskjeden.
Mathias Levarek

Administrerende direktør, Agrotonomy Corp.