Tower Garden on vihdoin saatavilla Pohjoismaissa:

Aeroponiset Tower Garden® -tornit henkilökohtaiseen käyttöön ovat vihdoin saatavilla Euroopassa ja ne voi tilata Agrotonomyin kautta.

Tower Gardenin hinta maassasi on seuraavanlainen:
Tower Garden Suomi: €699
Tower Garden Ruotsi: SEK6499
Tower Garden Espanja: €659
Tower Garden Itävalta: €649
Tower Garden Belgia: €649
Tower Garden Ranska: €649
Tower Garden Saksa: €649
Tower Garden Italia: €659
Tower Garden Irlanti: €659
Tower Garden Tanska: DKK4999
Tower Garden Luxemburg: €639
Tower Garden Puola: PLN2849
Tower Garden Alankomaat: €649
Tower Garden Norja: NOK6499
Tower Garden Sveitsi: CHF 899
Tower Garden Iso-Britannia: ‎£569

Hintoihin kuuluu ALV ja toimitus. Tilaukset lähetetään Saksasta ja niiden käsittely kestää yleisesti viikon ja toimitus viikon.

Jos asut Euroopassa mutta maatasi ei ole mainittu yllä olevassa listassa, hintaan saatetaan lisätä ylimääräiset toimituskulut.

Emme hyväksy luottokortteja. Tilauksen tekemiseksi on täytettävä lomake, johon täytetään, kuinka monta kappaletta jokaista tavaraa halutaan ostaa. Tilauspyynnön saavuttua meille, lähetämme sinulle laskun kokonaissummalla. Tämän jälkeen maksat laskun tilisiirrolla.

Tower Garden toimitetaan “valmiina” järjestelmänä. Siementaimipakkaus sisältyy myös! Henkilökohtaiseen käyttöön tarkoitettu Tower Garden Espanjassa sisältää pienemmän alasäiliön kuin vastaava tuote USA:ssa. Lisäksi eurooppalaisen Tower Gardenin säiliö on valkoinen ja tulee sisäänrakennettujen pyörien kanssa kätevyyden lisäämiseksi.

Eurooppalainen Tower Garden -malliin voi saada jopa 20 kasvia. Siihen ei ole saatavilla 8 kasvin lisäosaa, kuten USA:n malliin.

Viimeisintä huutoa oleva LED -valosetti sisätilakasvatukseen myydään erikseen.

Nyt voit kasvattaa vihanneksia, hedelmiä, mausteyrttejä, lääkeyrttejä ja kukkia vuoden ympäri! Voit pystyttää aeroponisen tornisi parvekkeelle tai takapihalle keväästä syksyyn ja käyttää sitä sisätiloissa kylmän kauden aikana LED -valosetillä.

On aika tilata Tower Garden sinulle ja läheisillesi!