Tower Garden är äntligen tillgängligt i Sverige

Tower Garden är äntligen tillgängligt i Skandinavien:

De aeroponiska tornen för personligt bruk från Tower Garden® finns äntligen tillgängliga i Europa och kan beställas från Agrotonomy.

Priset för en Tower Garden i ditt land är som följer:

Tower Garden Sverige: SEK6499

Tower Garden Spanien: €659

Tower Garden Österrike: €649

Tower Garden Belgien: €649

Tower Garden Frankrike: €649

Tower Garden Finland: €699

Tower Garden Tyskland: €649

Tower Garden Italien: €659

Tower Garden Irland: €659

Tower Garden Danmark: DKK4999

Tower Garden Luxembourg: €639

Tower Garden Polen: PLN2849

Tower Garden Nederländerna: €649

Tower Garden Norge: NOK6499

Tower Garden Schweiz: CHF899

Tower Garden Storbritannien: £569

Priserna som anges ovan inkluderar moms och frakt. Order levereras från Tyskland och tar normalt en vecka att hantera och en vecka att leverera.

Om du bor i Europa men ditt land inte är angivet i föregående lista betyder det att extra transportkostnader kan komma att utgå. Vi accepterar inte kreditkort. För att beställa behöver du fylla i ett orderformulär och ange kvantiteten av varje artikel du vill köpa. Efter det vi fått din orderförfrågan kommer vi att sända dig en faktura med ett totalbelopp. Du behöver därefter skicka betalning med banköverföring.

Tower Garden levereras som ett system “färdigt att användas”. Ett plantstartpaket finns även inkluderat! Tower Garden för personligt bruk i Spanien innehåller en mindre bottenreservoir än motsvarande enhet i USA. Dessutom är reservoiren på europeiska Tower Garden vit och kommer med inbyggda hjul för ytterligare bekvämlighet.

Tower Gardens europeiska modell kan hantera upp till 20 plantor. Den är inte tillgänglig med en 8 plantors förlängning som USA-modellen.

En toppmodern belysningsenhet med lysdioder för inomhusodling säljs separat.

Nu kan du odla grönsaker, frukt, aromatiska örter, medicinska örter och blommor året om! Du kan sätta upp ditt aeroponiska torn på din balkong eller i din trädgård från vår till höst och använda den under den kalla årstiden inomhus med en belysningssats med lysdioder.

Tiden är kommen att beställa en Tower Garden för dig och dina kära!