Tower Garden er endelig tilgjengelig i Skandinavia:

De aeroponic tårn for personlig bruk fra Tower Garden® er endelig tilgjengelig i Europa og kan bestilles gjennom Agrotonomy.

Prisen for en Tower Garden i ditt land er som følger:

Tower Garden Norge: NOK6499

Tower Garden Finland € 699

Tower Garden Sverige: SEK6499

Tower Garden Spania: € 659

Tower Garden Østerrike: € 649

Tower Garden Belgia: € 649

Tower Garden Frankrike: € 649

Tower Garden Tyskland: € 649

Tower Garden Italia: € 659

Tower Garden Irland: € 659

Tower Garden Danmark: DKK4999

Tower Garden Luxembourg: € 639

Tower Garden Polen: PLN2849

Tower Garden Nederland: € 649

Tower Garden Sveits: CHF 899

Tower Garden UK: £ 569

Prisene ovenfor inkluderer moms og frakt. Bestillinger blir sendt fra Tyskland og ta vanligvis én uke på å bli behandlet, og en uke skal leveres.

Hvis du bor i Europa, men landet er ikke nevnt i denne nevnte listen, betyr det at søker ekstra fraktkostnader. Vi aksepterer ikke kredittkort. For å legge inn en bestilling, må du fylle ut et bestillingsskjema som viser mengden av hvert element du ønsker å kjøpe. Etter mottak av bestillingen din forespørsel, vil vi sende deg en faktura som gjenspeiler din totalt. Du må da sende betaling via bankoverføring.

Den Tower Garden leveres som en “klar til å gå” system. En frøplante-startpakke er inkludert! Den Tower Garden for personlig bruk i Spania har en

mindre nedre reservoar enn sitt motstykke i USA. Videre er reservoar av den europeiske Tower Garden hvite og kommer med innebygde hjul for ekstra bekvemmelighet.

Den Tower Garden europeiske modellen kan romme opp til 20 planter. Det er ikke tilgjengelig med en 8 anlegg utvidelse som for den amerikanske modellen.

En toppmoderne LED-lampesett for innendørs voksing selges separat.

Nå kan du dyrke grønnsaker, frukt, aromatiske urter, medisinske urter og blomster året rundt! Du kan sette opp din aeroponic tårnet på balkongen eller i hagen din fra vår til høst og bruke det under den kalde årstiden innendørs med en LED lys kit.

Tiden har kommet for å bestille en Tower Garden for deg og dine kjære!