Tower Garden kan endelig fås i Danmark

Tower Garden kan endelig fås i Skandinavien:

Disse aeroponics tårne til personlig brug fra Tower Garden® kan endelig fås i Danmark, såvel som i resten af Europa, og de kan bestilles gennem Agrotonomy.

Prisen for en Tower Garden i dit hjemland er som følger:

Tower Garden Danmark: DKK4999
Tower Garden Norge:NOK6499
Tower Garden Finland €699
Tower Garden Sverige: SEK6499
Tower Garden Spanien: €659
Tower Garden Østrig: €649
Tower Garden Belgien: €649
Tower Garden Frankrig: €649
Tower Garden Tyskland: €649
Tower Garden Italien: €659
Tower Garden Irland: €659
Tower Garden Luxembourg: €639
Tower Garden Polen: PLN2849
Tower Garden Holland: €649
Tower Garden Schweitz: CHF 899
Tower Garden Storbritannien: ‎£ 569

Ovenstående priser dækker moms og forsendelse. Ordrer sendes fra Tyskland og de tager som regel en uges at ekspedere og en uge at levere.

Hvis du bor i Europa, men dit hjemland ikke er med på den førnævnte liste, betyder det, at du kan blive opkrævet ekstra forsendelsesomkostninger.

Vi tager ikke mod kreditkort. For at afgive en ordre skal du udfylde en bestillingsformular, der viser antallet af hver artikel, du ønsker at købe. Efter vi modtager din ordre, vil vi sende dig en faktura, der angiver det samlede beløb. Derefter skal du fremsende betaling ved hjælp af en pengeoverførsel.

Din Tower Garden leveres som et “køreklart” system. Det omfatter ovenikøbet et starterkit til kimplanter! Tower Garden systemet til personlig brug i Spanien har en mindre vandbeholder i bunden end det tilsvarende system i USA. Desuden er vandbeholderen i det europæiske Tower Garden system hvid, og den leveres med indbyggede hjul for at gøre den ekstra praktisk.

Den europæiske Tower Garden model har plads til op til 20 planter. Den fås ikke med en udvidelse til 8 planter, som den amerikanske model gør.
Et avanceret LED lys-kit til indendørs vækst sælges særskilt.

Nu kan du dyrke grøntsager, frugt, aromatiske urter, lægeurter og blomster hele året rundt! Du kan stille dit aeroponics tårn op på altanen eller i baghaven fra forår til efterår og bruge det indendørs i de kolde måneder med et LED lys-kit.

Det er tiden at bestille en Tower Garden til dig og dine kære!