Brokkoli er en avling som trives i kaldt vær, noe som betyr at den vokser best i jord med temperaturer mellom 65°-75°F. (18°-24°C.). Når det blir varmere enn det, vil brokkolien begynne å blomstre.

Når temperaturen stiger over 24°C, anbefaler vi at du høster brokkolien når plantene fremdeles er veldig ung og forhindrer dem i å blomstre seg.

Fra brokkoli vokser det store planter med mange blader som kan hindre lys i de øvre planteseksjonene. Dette er en viktig faktor i plantestrategien din. Som når man dyrker kål, blomkål og rosenkål, anbefaler vi bare å dyrke brokkoli i et aeroponisk tårn kun fra et eksperimentelt synspunkt. Faktisk er avlingsutbyttet av aeroponisk brokkoli mye svakere enn når det plantes i jorden.
Videre, bortsett fra å ta opp mange næringsstoffer i løpet av flere måneder, er aeroponiske brokkolier dyrket i jorden fyldigere og mer smakfull (mye søtere).

Innsyn i et aeroponisk tårn, Tower Garden®, gror brokkoli planter og deres rotsystemer.

Sett bort i fra gjennomsnittlig 75% plassbestparelser, krever dyrkingen av frukt, grønnsaker, urter og blomster, i Tower Garden® aeroponiske tårn, 95% mindre vann enn det som kreves for å dyrke planter i jorden, noe som gjør disse aeroponiske tårnene til det perfekte alternative til hagearbeid i vannbegrensede områder!

“Når temperaturen stiger over 24°C, anbefaler vi deg å høste brokkoli, og når plantene er veldig unge det forhindrer de i å blomstre.”
Mathias Levarek

Administrerende direktør, Agrotonomy Corp.